Barbara Custom Motorcycles bir süre önce eski model motosikletlerin görsellerinde dijital oynamalar yaparak custom motosiklete dönüştürüldüklerinde neye benzeyecekleri ile ilgili bir çalışmaya imza atmıştı. Oldukça ses getiren ve custom motosiklet atölyelerine ilham veren bu proje sonrası Barbara Custom Motorcycles yine dikkatleri üzerine toplayacak bir proje ile çıktı karşımıza.

Barbara Custom Motorcycles bu sefer eski model motosikletlere çeki düzen vermek yerine son model motosikletlerin gelecekte nasıl görünebileceği ile ilgili bir çalışma yapmış ve iyi ki yapmış!

Triumph, BMW, Husqvarna ve Honda gibi dünyaca ünlü motosiklet firmalarının en son modelleri üzerinde yapılan çalışma sonrası her bir motosikletin kendine has dış özellikleri en ince detayına kadar dikkate alınarak 2050 yılına uyarlanmış. Öyle ki aşağıdaki fütürist görsellere baktığınızda hangi görselin hangi markaya ait olduğunu bir motosiklet tutkunun anlaması çok kolay.

Yakın zamanda bu fütürist tasarıma sahip motosikletlerden herhangi birini sokaklarda görmemiz mümkün görünmüyor. Ama markalar Barbara Custom Motorcycles’ın çalışmasından esinlenerek az bir şey de olsa görsellerdeki motosikletlere benzer bir şeyler ortaya çıkarabilirler, neden olmasın? Aşağıda görseller sizi bekliyor, bakmaya doyamayacaksınız!
[post_ads]