Akıllı saatlerin sahip oldukları akıl yetmiyormuş gibi bu saatler için üretilen aksesuarlar da akıllı olmaya başladı. Akıllı saat pazarını büyük oranda elinde tutan Apple Watch serisi saatler için üretilen Kardia Band'da bunlardan biri.

Medikal teknolojide ismiyle yer edinen ve KardiaMobile cihazı ile büyük yankı uyandıran AliveCor firması şimdide Apple Watch saatinize takabileceğiniz ve profesyonel seviyede EKG değerlerinizi takip edebileceğiniz bir saat kordonu geliştirdi. Kardia Band isimli bu Apple Watch kordonu, atriyal fibrilasyonu kolayca ölçümleyerek ölümcül sonuçlara ulaşabilecek potansiyel bir kalp krizi riskini önceden tespit ederek önlem almanız için sizi uyarıyor. 

Yaklaşık %98 oranında kesin sonuçlar sunabilen Kardia Band, dilerseniz aldığı ölçümleri ve yaptığı analizleri doktorunuza da gönderebiliyor. 

Hastanelerde bulunan cihazlar ile neredeyse denk seviyede veriler sunan bu mükemmel sağlık teknolojisi icadı, sizi uzun ve yorucu olabilecek doktor ziyaretlerinden, sıra beklemekten ve "Acaba sonuçlarım nasıl çıkacak?" merakından kurtaracak. Eskiden belli bir yaşın üzerinde görülen kalp rahatsızlıkları günümüzde 15 yaşındaki gençlerde bile ölümle sonuçlanabiliyor. Böyle bir rahatsızlığınız veya potansiyeliniz var ise fiyatı size çok komik gelebilir. Sadece $199 fiyat ile satın alabileceğiniz Kardia Band hakkında detaylı bilgi için tıklayın.







[post_ads]