Alman üretimi Canyon marka bisikletler kategorisinde “aşmış” diye tanımlayabileceğimiz cinsten. Bisikletler tasarımı, sağlamlığı, hafifliği ve süspansiyon sistemi ile ilgili ilgisiz herkesin dikkatini çekecek türden.

2018 Canyon Spectral CF 9.0 LTD modeli bisiklet mevcut ürünlerinden en göz dolduranı. Enduro ya da trail olarak da adlandırılan dağ bisikleti zorlu arazi şartlarına dayanacak ve sürüş esnasındaki ihtiyaçlara cevap verecek şekilde tasarlanmış.

Canyon Spectral CF 9.0 LTD modelinin ilk göze çarpan özelliği yatay olarak kadro içerisine yerleştirilmiş ayarlanabilir süspansiyon sistemi. Ayarlanabilir ön süspansiyon, SRAM marka vites, dişli, zincir, pedal ve aynakol sistemleri, yine SRAM marka ön ve arka disk fren sistemleri ile 2.6 inç’lik off-road lastikleri bisikletin genel olarak diğer özelliklerini oluşturuyor.

Bisikletin diğer bir önemli özelliği de oldukça hafif olması. Hem ön hem arka süspansiyon sistemine rağmen bisikletin ağırlığı sadece 12.5 kg.

Mevcut modellerin en göz dolduranı olan Canyon Spectral CF 9.0 LTD’nin satış fiyatı 6.999$. Benzer yapıda başka modeller de mevcut ve fiyatları 2400$ seviyesine kadar inebiliyor. İlave bilgi almak için tıklayınız.
[post_ads]