Duruşuyla, agresif tasarımıyla, gücüyle gözleri dolduran Can-Am Maverick X3 X MR Turbo R, her köşesinden yolun dışına çıkma arzusu fışkıran bir araç. Daha önce birçok Can-Am Maverick modelini sizlere tanıttık ama bu bir başka etkiledi bizi. 

172 beygirlik Rotax ACE 900cc turbo şarjlı ve üç silindirli motora eşlik eden Smart-Lok ön diferansiyel ile sadece bir düğmeye basarak aktif edebileceğiniz çamur odaklı tuning Can-Am Maverick X3 X MR Turbo R'ı efsaneleştiren özellikleri arasında sayılabilir. 

Yüksek performansının yanında 1.8 metrelik genişliği TTX süspansiyon geometrisi her türlü arazi ile rahatlıkla baş edebilmesini sağlıyor. Süper hafif çift safhalı 980 çelik şasisi ve sürücü başını geçen şnorkeli önüne çıkan her türlü akarsuya korkusuzca dalabileceğiniz anlamına geliyor. Yarışlardan ilham alan kokpitiyle sürücüye sunduğu kontrol hissi muazzam. 30 inçlik Cryptid çamur lastikleri yerinde tutan 14 inçlik kilitli jantlar en keskin kayalar için hazır.  Yurt dışı satış fiyatı yaklaşık $26,000 olan Can-Am Maverick X3 X MR Turbo R'ın görsellerini incelemeden geçmeyin ve lütfen artık ağzınızı kapatın.
[post_ads]