Uyku tulumu ve çadırla birlikte “mat” kampçıların olmazsa olmazlarındandır. Genelde “Ben kampçıyım kardeşim kampçı adam her yerde ve her koşulda uyur" diyenler “mat” kalitesine önem vermese de kaliteli bir mata sahip olmak önemlidir. Bir matın üzerine uzandığınız zaman ne kadar rahat ettirdiği, rahatsızlık verip vermediği, hafifliği ve zeminle teması ne kadar kesip soğuğu engellediği gibi faktörler ise matın kalitesini belirleyen faktörlerdendir. Bu faktörler arasında yer ile teması keserek soğuğun vücuda ulaşmasını engellemek ise bana göre bir matın en önemli görevidir. Sonuçta atalarımız “yaşa, başa, taşa oturma” diye boşuna dememişler!

Şimdiki satırlarda yer vereceğim Euro Blackcan Heat Kamp Matı (Euro Blackcan Heat Camping Mat) ise matların soğuktan koruma özelliğini birkaç adım öteye taşımış yeni nesil bir kamp matı. Kamp tüpleri ile otomatik olarak ısıtma fonksiyonu bulunan bu yeni nesil kamp matı 230 gramlık bir bütan gaz tüpü ile 10 saate kadar, 265 gramlık bir propan gaz tüpü ile ise yaklaşık 24 saat kesintisiz sıcaklık sağlayarak özellikle soğuk kış günlerinde attığınız kamplarda soğuğa karşı olağanüstü bir katkı yapıyor.

Şöyle ki -65 ℃’lik bir ortamda Euro Blackcan’ı kullandığınız zaman uyku tulumunuzun içinde kendinizi 30 ℃’lik bir sıcaklıkta hissedeceksiniz. Gerçekten de olağanüstü! Yaklaşık 3 kg ağırlığa sahip Euro Blackcan Heat Kamp Matı aynı zamanda outdoor koşullara dayanıklı bir yapıda.

Euro Blackcan Heat Kamp Matını 349$’lık fiyatıyla satın almak için tıklayın.
[post_ads]