Güzel anları, heyecanlı ve hareketli dakikaları kayda geçirmek isteriz. Bunun pek çok yolu olsa da 360 derece çekim yapan kameralar ortamı tam olarak kayda geçirmesi ve kendi görüntümüzü de videoya dâhil etmesi gibi özellikleri nedeniyle bazı zamanlarda klasik kameralardan daha kullanışlı olabiliyor.

Rylo 360 derece kamera kendi oldukça küçük, işlevi oldukça büyük cinsten bir ürün. 72x37x42 mm ebatlarındaki kameranın her iki tarafında da simetrik bir şekilde yerleştirilmiş, her biri 208 derecelik bir çekim alanına sahip iki kamerası bulunuyor.

4K kalitede çekim yapabilen kameranın kayıtlarını anında cep telefonunuza aktarıp uygulaması üzerinden düzenleme yapabiliyorsunuz. Düzenlediğiniz videoları anında sosyal ortamlarda paylaşmanız mümkün.

Bulunduğunuz ortamı canlı yayınla sosyal medyada paylaşırken kameralardan diğeri de sizin görüntünüzü yayınlayabiliyor.

Çektiğiniz görüntülerden uygulama vasıtasıyla geniş panoramik fotoğraflar oluşturabiliyorsunuz.

Kameranın video dengeleme (stabilization) özelliği sayesinde elinizdeki titreşimlerin video kalitesini olumsuz etkilemesi asgariye indirilmiş.

İstendiğinde ilave aparatlar vasıtasıyla kamerayı tripod üzerine ya da kaskınıza sabitleyip aksiyon kamera olarak da kullanabiliyorsunuz.

RYLO 360 derece kameranın satış fiyatı 499$. İlave bilgi almak için tıklayınız.
[post_ads]