Misfit Command klasik görünümlü bir akıllı saat. Sadece klasik bir saat olarak da oldukça şık görünen Misfit Command özellikleriyle keşke benim olsa dedirtecek cinsten.

Saatin akıllı özellikleri akıllı telefon uygulaması üzerinden takip edilebiliyor. Bu özellikle saatin şarj problemini tarihe karıştırması açısından oldukça mantıklı bir teknoloji. Malumunuz akıllı telefonlar sürekli elimizde ve sürekli şarj ediyoruz zaten. Yeni bir uygulama yüklemek günlük telefon şarjı ritüelimize çok etki yapmaz.

Saat ölçebildiği değerlerle bir “fitness tracker” olarak kullanılabilir. Adım sayma özelliğiyle günlük kaç adım attığınızı görebilir, gittiğiniz mesafeyi ölçebilir, yaktığınız kaloriyi telefon ekranında görebilir, yüzerken kulaç sayınızı vs. hesaplayabilirsiniz. Yani özetle yürüyüş, koşu, bisiklet gibi temel aktivitelerinizdeki gerekli bütün değerleri telefon ekranında görebilirsiniz.

Telefonunuza gelen mesaj, çağrı ve e-maillerden saatiniz vasıtasıyla haberdar olabiliyorsunuz. Saatin titreşim özelliği ile telefonunuzdaki değişiklikleri çevrenizi rahatsız etmeden takip edebilirsiniz. Saati “smart-button” moduna alıp telefonunuzla fotoğraf çekebilir, müzik dinleyebilir ya da telefonu kaybettiğinizde bulmak için zilini çaldırabilirsiniz.

Misfit Command Hybrid akıllı saatin en güzel özelliği ise bütün bunları yapabiliyor olmasına rağmen şarj ihtiyacının olmaması. Üzerindeki pili ile tam 1 yıl boyunca saati rahatça kullanabiliyorsunuz. Yani sadece senede bir defa pil değiştireceksiniz.

Misfit Command Hybrid saatin ön siparişle satış fiyatı 480₺. İlave bilgi ve sipariş için tıklayınız.
[post_ads]