1998’den beri 4x4 lüks karavanlar dizayn eden ve daha önce burada XV-LTS modelinin tanıtımını yaptığımız Earthroamer firması yeni bir modeli satışa sunmuş durumda. Earthroamer XV-HD büyük düşünen gezginler için üretilmiş dört dörtlük bir 4x4 karavan.

Karavanın büyüklüğü sadece iç kullanım alanından gelmiyor. Yakıt ve su deposu ile güneş enerjili bataryalarına varana kadar oldukça yüksek kapasitelerde.

435 litre yakıt deposuna sahip karavanın 1 tona yakın temiz ve 500 litre kullanma suyu deposu bulunuyor. Güneş enerji panelleri ile 2100 watt enerji üretebilen aracın 20.000 Wh kapasiteli bir de bataryası bulunuyor.

Bir Ford F-750 üzerine inşa edilen karavan 6.7 litrelik ve 330 beygirlik bir motora sahip. Earthroamer XV-HD, 4x4 çekiş sistemi ve motor gücüyle ulaşması güç yerlerde konforunuzdan ödün vermeden zaman geçirmenizi mümkün kılıyor.

İçerisinde istendiğinde yatağa dönüştürülen oldukça geniş bir oturma alanı bulunuyor. Mutfak bölümü, pişirme ünitesi, çamaşır makinesi gibi detayları ile eviniz gibi benimseyeceğiniz Earthroamer XV-HD ile dünya turuna bile çıkılır.

Karavanın satış fiyatı 1.5 milyon dolar. İlave bilgi almak için tıklayınız.
[post_ads]