Bisiklet kullanıcıları birçok çeşit karaktere sahip sürücülerden oluşur. Yarışçısı, parkurcusu, şovcusu, turcusu, işe git-gelcisi gibi gibi gibi. Bu haberimiz ise daha çok hem bisikletinin hem de kendisinin limitlerini zorlamayı seven, yolları kendisine dost edinmiş uzun mesafe sürücülerini ilgilendiriyor. 

Çoğu uzun mesafeli turlarda, hava kararmaya başladığında günün yorgunluğu ile beraber barınacak yer bulma derdi de baş gösterir. Bu durumda çoğu zaman bir arkadaşın veya akrabanın evi, bir otel odası, pansiyon köşesi tercih edilir. Bu tercihlerin yapılmasında en büyük iki etken konfor ve güvenliktir. Şimdi size tanıtacağımız ürün belki fikrinizin değişmesine sebep olabilir. NSR Bisiklet Turu Kamp Çadırı tur bisikletçileri için özel olarak tasarlanmış harika bir çözüm. Bu çadırı özel yapan şey ise bisikletinizin de sizinle beraber çadırın içerisine yerleştirilebiliyor olması. Böylece bisikletim yerinde duruyor mu acaba diyerek endişelenmeden rahat bir uyku çekerek ertesi güne dinlenmiş bir şekilde uyanabileceksiniz. Rüzgar geçirmeyen çadır duvarları, katlayarak sele altında kolayca taşınabilme özelliği ve sadece 1,67kg ağırlığı ile maceranızın en büyük destekçisi olmaya hazır. Yırtılmaz kumaşı ve sağlam alüminyum çubukları sayesinde ne siz ne de bisikletiniz kesinlikle açıkta kalmayacak. 

Bu ara uzun bir bisiklet turu planlamaya başladıysanız NSR Bisiklet Turu Kamp Çadırını değerlendirmenizi tavsiye ediyoruz. Ayrıntılı bilgi ve satın alma için tıklayın
[post_ads]