Dünyanın en prestijli otomobil firmasının mühendisleri sizin için bir zırh yapmaya kalkarsa ne olur diye düşündünüz mü? Siz fazla düşünmeden ben söyleyeyim, işte karşınızda McLaren Invincible Shield!

Geçirdiği kazalar sonucu göğüs kafesi ile kaburgalarının bütünlüğünü kaybetme riskine giren ve adını vermek istemeyen bir milyarder tarafından McLaren’e sipariş edilen, karbon fiberden üretilen ve üç köşeli olarak nitelendirebileceğimiz McLaren Invincible Shield akciğer ve kalp gibi hayati organların bulunduğu göğüs kafesine gelebilecek darbelere karşı üst düzey koruma sağlıyor. Şöyle ki, göğüs kafesine sert bir darbe geldiğinde McLaren Invincible Shield darbenin etkisini üç köşeye doğru yayarak azaltıyor ve böylece hayati organlar ile beraber kaburgalar korunmuş oluyor.

Üst düzey koruma sağlamasına rağmen McLaren Invincible Shield, McLaren tarafından Dyneema ve Zylon fiberlerden üretilmesi sebebiyle gömleğin altında hissedilmeyecek kadar ince ve aynı zamanda giyildiğinde hareketinizi kısıtlamayacak kadar ergonomik bir yapıya sahip.

Özellikle araba kazalarında göğüs kafesini korumak için ideal olan McLaren Invincible Shield’in silahlara karşı ne kadar dayanıklı olduğu konusunda herhangi bir açıklama yok ama bu kadar üst düzey bir zırhın silahlara karşı da koruma sağlaması muhtemel.

McLaren Invincible Shield hakkında detaylı bilgi almak için ürünün aşağıdaki tanıtım videosunu mutlaka izleyin ve Mclaren’in sitesindeki tanıtım yazısını okuyun.
[post_ads]