Honda’nın elektrikli araçları şarj etmek için tasarladığı taşınabilir güç kaynağı “Power Exporter 9000” isimli ürününden haberdar olanlar firmanın bu konuda çalışmalar yaptığından da haberdardır doğal olarak. Power Exporter 9000’de kullanılan teknolojiyle üretilen yeni bir Honda güç kaynağını tanıtmak istiyorum.

Honda Lib-AID E500 AC güç kaynağı daha küçük bir model. 266x182x248 mm ebatlarındaki güç kaynağı 5,3 kg. ağırlığında. AC çıkışı olması sebebiyle evinizde kullandığınız pek çok elektronik cihazı Honda Lib-AID E500’e takarak kullanabilirsiniz.

Boyutu ve ağırlığı sebebiyle elde uzun süre taşımaya çok uygun olmayan ürün daha çok araçla gidilen outdoor etkinliklerde kullanmaya müsait. Peki, hangi cihazla ne kadar süre kullanılabilir?

2.5 Watt’lık bir LED lambayı 1 hafta kadar çalıştırabilen E500, akıllı telefonunuzu 20 defa şarj edebiliyor. Güç kaynağı ile laptopunuzu 4 defa şarj edebilir, radyonuzu 14 saate kadar dinleyebilirsiniz.

Ürünle ilgili mevcut bilgiler bu kadar. İlave bilgi için Japonca bilmeniz gerekiyor. Buraya tıklayarak ürün sayfasına gidebilirsiniz.
[post_ads]