Moon by 1-Ring bir ev tipi güvenlik kamerası. En büyük özelliği havada asılı durabiliyor olması. Peki bu nasıl oluyor ve bu durum ne işimize yarayacak?

Kamera küre şeklinde ve altında da bir platform bulunuyor. Havada asılı durması hikmetli bir olay değil, manyetik yapısından kaynaklanıyor.

Havada asılı dururken 360 derece etrafına dönebiliyor. Hareket ve ses algılama sensörleri sayesinde tam olarak bakması gerektiği tarafa bakıyor.

Havada asılı durması beraberinde hareketsizliği getiriyor. Yani doğal bir gimbal sistemi gibi düşünün.

Kamera akıllı telefon uygulaması üzerinden yönetiliyor, çektiği görüntüyü buraya aktarıyor. Ayrıca akıllı ev sistemlerine entegre olup evinizdeki televizyon, klima gibi cihazlarla iletişime geçebiliyor.

Moon by 1-Ring kameranın bulut sistemine görüntü aktarımı, kablosuz şarj, gece görüş, sıcaklık ve nem ölçebilme gibi diğer özellikleri de mevcut.

Kamerayı bebeğinizi izlemek için ya da evinizin herhangi bir yerine koyup güvenlik maksatlı olarak kullanabilirsiniz. Toplantı masanıza koyup başka yerlerle konferans görüşmeler yapabilir, normal bir kamera gibi kullanıp unutulmaz anlar kaydedebilirsiniz.

Moon by 1-Ring bir Indiegogo projesi. 2018 yılının Mart ayında üretimi tamamlanacak kameranın ön siparişle satış fiyatı 209$. İlave bilgi almak için tıklayınız.
[post_ads]