Deri cüzdanlar erkeklerin vazgeçilmez aksesuarlarından bir tanesi. Sürekli yanımızda bulundurduğumuz cüzdanın para ve kredi kartlarını taşımaktan başka ilave işlevleri olsun istemez miydiniz?

Dango P01 Pioneer öncelikle kaliteli derisi ve şık görüntüsü ile sadece bir cüzdan olarak düşünüldüğünde bile oldukça ilgi çekici bir ürün. İçerisinde ilaveten alüminyum gövdeli sağlam bir tükenmez kalem ile not defteri bulunuyor.

Sürekli yanımızda taşıdığımız cüzdanın içerisinde bir kalem ve not defteri olması parlak bir fikir gibi görünmüyor. “Bunlar cüzdanın boyutunu artırmayacak mı?” sorusu akla geliyor hemen. Ama fotoğraflara baktığınızda da net bir şekilde görüleceği üzere cüzdan her şey dâhil oldukça küçük boyutlu olacak şekilde tasarlanmış.

Cüzdanın bir diğer özelliği de opsiyonel olarak satılan çoklu alet kiti ile birlikte kullanılabiliyor olması. Bununla birlikte şişe açma vb. basit işleri yapabiliyorsunuz.

Dango P01 Pioneer cüzdan bir Kickstarter projesi. Önümüzdeki Kasım ayında üretime geçeceği belirtilen cüzdanın ön siparişle satış bedeli 49$. İlave bilgi ve sipariş için tıklayınız.
[post_ads]