Göz alıcı alüminyum çekme karavanlarıyla karavan piyasasında efsane statüsüne ulaşan Airstream, kendisini efsane statüsüne dönüştüren karavanlarını aralık vermeden üretmeye devam ediyor ve yaklaşık 8,5 metre uzunluğa sahip Globetrotter Çekme Karavanı (Airstream Globetrotter Camper Trailer) Airstream efsanesine eklenen en son karavan.

Airstream’ın Birleşik Krallık merkezli tasarım şirketi Astheimer Limited ile beraber ortaya çıkardığı Globetrotter’un yuvarlak hatlı ve göz alıcı dış tasarımı, lüks mutfak, yatak odası, yemek ve oturma alanın bulunduğu iç tasarımla tamamlanmış. Bunun yanında Airstream detaylar konusunda da cimriliğe kaçmamış. Corian tezgahla çevrili paslanmaz çelik lavabo, kiler, 0,2 m3’lük hacme sahip buzdolabı, Samsung LED HD televizyon, 6 kişinin aynı anda uyuyabileceği yeterince alan ve kanallı havalandırma sistemi cimriliğe kaçılmadığını gösteren başlıca detaylar.

Kamp ve karavan tutkunlarının ilgisini fazlasıyla çekecek Airstream Globetrotter Çekme Karavan hakkında detaylı bilgi için lütfen tıklayın.
[post_ads]