Sırt çantaları hayatımızın değişmez parçaları oldu ve sıklıkla dikkat çeken özelliklere sahip çantalarla karşılaşıyoruz. Travelab Freedom Pack Sırt Çantası da sahip olduğu özelliklerle radarımıza takılan en son çanta.

Şimdiye kadar üretilen ilk ve tek anti-hırsızlık özellikli katlanabilir sırt çantası olan Freedom Pack hırsızlığa karşı önlem olarak gizli fermuarlara ve yırtılmaya karşı ultra dayanıklı kumaşa sahip olması dışında aynı zamanda suya karşı dayanıklılığı, hafifliği ve katlandığında bir kutu kola kutusu kadar yer kaplaması ile dikkat çekiyor.

Ayrıca çantanın dış kısmında kullanılan 210T naylon anti-hidrolik baskı kumaş çanta uzun süreler boyunca güneşe maruz kalsa bile çantanın renginin solmasını engellemek için düşünülmüş mükemmel bir çözüm.

Çantanızı çıkarmadan eşyalarınıza ulaşma imkânı veren pratik yan gözlerin de bulunduğu Travelab Freedom Pack Sırt Çantası bir Kickstarter projesi ve şu an için çok uygun bir fiyatla sadece 35$’a sipariş verebilirsiniz. Çanta hakkında detaylı bilgi ve ön sipariş için tıklayın.
[post_ads]