Macerayla beraber en lüks hizmeti bulabileceğiniz Deplar Farm Butik Otel, İzlanda’nın sarp arazi arızaları ve buzlu fiyortlari ile çevrili Troll Yarımadasında yer alan eşsiz bir butik otel. Adından da anlaşılacağı üzere eski bir küçükbaş hayvan çiftliğinin arazisinin üzerine kurulan Deplar Farm’a doğru yola koyulduğunuzda İzlanda köylerine özgün atmosfer ile birlikte yerel nehir taşları, siyah ahşap kaplama ve çim kaplanmış çatının olduğu otantik bir otel sizi bekliyor olacak.

Sadece 13 odanın olduğu Deplar Farm’da dilerseniz odanızda veya otelin lobisinde Viking tarzı kokteylinizi içerken eşsiz dağ, göl ve nehir manzaralarını izleyebilir ya da otel bölgesindeki yer alan çok az kişinin ayak bastığı toprakları bizzat kendim keşfetmek isterseniz de heli-skiing turları veya kar arabaları ile keşfedebilirsiniz. Bu arada otelin jeotermal havuzunda keyif yaparken kuzey ışıklarını (Aurora Borealis) seyredebileceğinizi unutmayın!

Deplar Farm Butik Otel hakkında detaylı bilgi almak ve hemen bir oda ayırarak eşsiz bir tatil yaşamak için lütfen buraya tıklayın!
[post_ads]