Dev iş makinelerinden ve kaliteli botlarından tanıdığımız CATERPILLAR/CAT firmasının akıllı telefon ürettiğini duymamıştınız muhtemelen. CAT S41 firmanın ilk telefonu da değil üstelik. Bundan başka telefon modelleri ve hatta tableti bile bulunuyor. Genel olarak bütün cihazlarda bulunan özellik ise tabi ki sağlamlık.

CAT S41’in fotoğraf ve videosuna baktığınızda ilk olarak “sağlamlık” akla geliyor. Telefon gerçekten isminin hakkını verecek sağlamlıkta.

Toz geçirmeme, 1.8 metre yükseklikten düşmelere karşı dayanıklılık, 2 metre derinlikteki suda 1 saate kadar su geçirmeden bekleme gibi özelliklere sahip CAT S41 ile outdoor sporlardan tutun da ağır çalışma ortamlarına kadar her türlü “pis” işi, hayattan bağınızı koparmadan, “telefonuma bir şey olmuş mudur?” gibi bir düşünceyle vakit kaybetmeden gönül rahatlığıyla yerine getirebilirsiniz.

5000 mAh’lık bataryası ile 38 saate kadar konuşma imkanı veren CAT S41’in çok önemli bir özelliği daha bulunuyor. Bataryayı bir powerbank gibi kullanabiliyor, arkadaşlarınızla şarjınızı paylaşabiliyorsunuz.

8MP ön, 13MP arka kamera, 1080p video kaydı gibi özellikleri de bulunan CAT S41, Android işletim sistemini kullanıyor.

Telefonum hem çok sağlam olsun hem de akıllı olsun diyorsanız CAT S41 çok isabetli bir seçim olur. Telefonun satış fiyatı yaklaşık 525$. İlave bilgi almak ve sipariş etmek için tıklayınız.
[post_ads]