Fotoğrafçılar için tripod, monopod gibi ürünler önemli. Ürün çekimlerinde ya da ofis ortamı gibi yerlerde yapılan yakın çekimlerde bunlardan ziyade sabitlenebilen bir teleskobik kol çok daha kullanışlı olabilir. Yine ofis benzeri ortamlarda üzerine tabletinizi sabitleyeceğiniz bir teleskobik kolun faydasını fazlaca görürsünüz. Zen bu işlerin hepsinde de kullanabileceğiniz çok amaçlı ve sabitlenebilen bir teleskobik kol.

Alüminyumdan üretilen kol hafif ama dayanıklı. En kısa haliyle 28 cm olan ürün uzatıldığında 38 cm oluyor. Bir tarafında tripod bağlantı kafası olan kolun diğer tarafı isterseniz sabit bir platforma isterseniz de masanızın kenarına tutturulan kıskacına takılabiliyor.

Zen teleskobik kolu özellikle ofis ortamında aktif olarak kullanabilirsiniz. Ürün çekimi vs. yapılacağı zaman fotoğraf makinesi takabilir, diğer zamanlarda tabletinizi üzerine takarak kullanabilirsiniz.

Ürünün güzelliği basit ve kullanışlı olmasından geliyor. Basitliği bir tripod gibi yer kaplamayıp kolay açılıp kapanmasından gelirken; kullanışlılığı ise iki uçtaki oynar kafaların son derece stabil kalabilmesinden geliyor.

Zen teleskobik kol bir Kickstarter projesi. 2018 yılının Şubat ayında üretime geçileceği belirtilen projenin ön siparişle satış bedeli 99$. İlave bilgi almak ve sipariş etmek için tıklayınız.
[post_ads]