Hayat koşuşturması gün geçtikçe daha da çok artarken artan koşuşturma ile birçok şeye ihtiyaç duyuyoruz. Telefon, bilgisayar, tablet, şarj aleti, kulaklık vs. derken daha birçok şey sayabilirim. Bu durumun farkında olan sırt çantası üreticileri hayatı kolaylaştırmak için her gün farklı ve cezbedici seçeneklerle karşımıza çıkıyor.

Farklı ve etkileyici fonksiyonlara sahip ClickPack Pro Sırt Çantası da bu sırt çantası bolluğunda radarımıza giren bir sırt çantası. ClickPack Pro göze hitap eden görünümü dışında birçok özelliği bünyesinde bulunduruyor.

Üç farklı hırsızlığa karşı koruma sistemi (Anti-theft protection) de bu özelliklerden biri. Hırsızlığa karşı koruma sağlayanlardan ilki özel fermuar kilidi. Fermuar kilidi sayesinde hiçbir hırsız fermuarı açarak çantanızın içindeki bir şeyi alamaz. İkincisi ise çantanın içinden istediğiniz zaman çıkarabileceğiniz herhangi bir dayanıklı cismin etrafına dolayarak takabileceğiniz metal kablo şeklinde kilit. Üçüncüsü ise çantanın fermuarlarının her türlü müdahaleye hatta patlamalara bile karşı dayanıklı olması. Anlayacağınız, çantanız çalınsa bile hırsız oldukça uğraşmak zorunda kalacak!

Çantanın bir diğer özelliği ise RFID koruma sistemi. Çantada yer alan RFID koruma sistemi sayesinde dijital verileriniz, kredi kartı bilgileriniz teknolojik hırsızlar tarafından çalınır diye bir derdiniz olmasın!

Çantanın en dikkat çeken özelliği ise çantada bulunan dahili taşınabilir güç cihazı. Bu dahili özellikle beraber hareket halindeyken bile mobil cihazlarını şarj edebilirsiniz. Suya dayanıklı ve kesilmez kumaştan üretilen ClickPack Pro’da ayrıca gün içinde ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü eşyanızı organize bir şekilde koyabileceğiniz bölüm, göz ve cepler bulunuyor.

Bir IndieGoGo projesi olan ClickPack Pro Sırt Çantası için 129$’dan başlayan fiyatlarla ön sipariş vermek ve çanta hakkında detaylı bilgi için tıklayın. Ürünün ilgi çekicisi videosunu da izlemeden geçmeyin.
[post_ads]