Citroen ile board sporlarının akla gelen ilk markalarından Rip Curl ortaklığında daha önce Citroen C4 Cactus Rip Curl modeli üretilmişti. Şimdi de yine aynı işbirliği yeni bir Citroen’i konsept bir tasarım olarak yollara çıkarmış durumda.

Citroen SpaceTourer Rip Curl 4x4 bir karavan. Arazi lastikleri ve 148 beygir gücündeki dizel motoruyla zorlu şartlarda kamp yapmak isteyenlerin tercih edebileceği cinsten bir araç.

7 kişinin yolculuk yapmasına imkân veren karavan 4 kişinin uyuyabileceği büyüklükte. Arka koltuk bölmesinde 2 kişinin sığacağı büyüklükte açılabilen bir yatak mevcut. Diğer 2 kişi ise aracın üstünde açılan çadırda kalıyor.

Karavanda oturma alanı, pişirme ünitesi, buzdolabı ile dışarıdan takılan bir duş başlığı bulunuyor.

Board sporlarının akla gelen ilk markalarından Rip Curl ortaklığında üretilmiş olmasından da anlaşılacağı üzere karavanda board sporları ile uğraşanların malzemelerini koyacağı bölümler mevcut. Ayrıca araç off-road kabiliyetleri sayesinde kumsal alanlarda da sürüşe ve konaklamaya imkân sağlıyor.

SpaceTourer Rip Curl Ekim 2017'den Ocak 2018'e kadar, Rip Curl ekibi ile Avrupa'yı geziyor olacak. Tur; İngiltere, Avusturya, Fransa, Almanya, İtalya, Portekiz, İspanya ve İsviçre'deki Avrupa'nın en iyi sörf ve kayak bölgelerinde toplam 22 noktada duracak. Buralardaki ziyaretçiler profesyonel sörfçülerden oluşan ekiple görüşüp ücretsiz deneme yapabilecek.

Karavan ve tur hakkında ilave bilgi almak için tıklayınız.
[post_ads]