Saatler süren bir otobüs yolculuğuna çıkacağınızı düşünün. Aynı yerde oturmaktan dolayı poponuza giren ağrı, bir o yana bir bu yana dönerek uyumak için çaba sarf edişiniz, aynı pozisyonda beklemekten iyice gerilen bacaklar ve buna benzer bir sürü sıkıntılı şey hemen aklınıza gelmiştir muhtemelen.

Uzun otobüs yolcuklarında çekilen eziyeti ortadan kaldırmak için tasarlanan Cabin Otobüs Hotel adından da anlaşılacağı üzere otobüs içine inşa edilmiş lüks bir butik otel. Bir otelden temel olarak farkı ise bu farklı konsept otelde dilediğiniz kadar değil yolculuğunuzun bitiş noktasına kadar alabiliyor olmanız.

ABD’de San Francisco ve Los Angeles arasında seferler yapan Cabin Otobüs Hotel’de yolculuğunuz boyunca sizi evinizdeymiş gibi hissettirecek her türlü lüks mevcut. Yaklaşık 6 saat süren yolculuğu geçireceğiniz çift katlı bu özel otobüste, size özel bir uyuma kabini, ortak kullanılan bir oturma alanı, duş, ücretsiz Wi-Fi, okuma lambaları, 7/24 size yardım eden görevliler ve yolculuğunuz boyunca sizi rahat ettirecek birçok şey bulunuyor. Bilet fiyatı ise $115 olarak belirlenmiş.

Şimdilik ABD’de karşılaşabileceğiniz bir girişim olan Cabin Otobüs Hotel’e benzer girişimlerin yakın zamanda başka yerlerde de görmenin mümkün olacağını düşünüyorum. Özellikle biz Türkler rahatına düşkün bir millet olduğumuzdan böyle bir otobüsün ülkemizde faaliyete başlaması diğer ülkelere göre çok daha erken olabilir!

Cabin Otobüs Hotel hakkında ilave bilgi için tıklayın.
[post_ads]