Land Rover yıllar geçtikçe görünüm itibariyle düz yollara hitap eden modeller çıkarsa da hiçbir zaman kendisini efsane statüsüne ulaştıran off-road özelliklerinden ödün vermedi ve Land Rover ailesinin en son üyesi Land Rover Discovery SVX de bu duruma bir istisna değil!

Land Rover’ın zaten mükemmel olan Discovery modelini bir adım daha ileri taşıyan Land Rover Discovery SVX’in kaportasının altında arazi şartlarında vites değişimini kolaylaştıran ikiz hızlı bir transfer kutusuna sahip, sekiz ileri otomatik transmisyonun hayat verdiği 528 beygirlik ve 5,0 litrelik süperşarjlı V8 bir motor bulunuyor.

Önceki Discovery modellerine göre yerden daha yüksek olan bu yeni model Discovery ile ilk defa gelen bir yenilik olan Hydraulic Active Roll Control sistemi ise her türlü arazi koşulunda Land Rover Discovery SVX’in engel tanımadan hareket etmesini sağlıyor.

SVX’de ayrıca güçlendirilmiş alüminyum alt koruma, arka tarafa konumlandırılmış bir vinç, ön camın hemen üst kısmında yer alan entegre LED lambalar mevcut. Göz alıcı tamponlar, turuncu ile renklendirilmiş dikkat çeken kısımlar ise cabası.

2018’de seri üretime geçilecek Land Rover Discovery SVX hakkında detaylı bilgi için lütfen tıklayın ve bu üstün aracın aşağıdaki tanıtım videosunu da izlemeden geçmeyin.
[post_ads]