Bazen sokaklar, şehirler ya da oturduğunuz bir mekân masumiyetini kaybedebiliyor. Kendinizi bir anda bir kavganın ortasında, bir şiddet olayını izlerken, bir polis şiddetine maruz kalırken falan bulmamanız için hiçbir sebep yok. Bahsettiğim bu durum sadece bu coğrafyaya mahsus bir şey değil. Dünya böyle artık.

Teknoloji bu kadar ilerlemişken etrafınızda olup bitenleri kayıt altına almanın pratik bir yolu olmalıydı. Shonin Streamcam böyle bir mini kamera. Aksiyon kamerası ile gizli kamera karışımı, kendi küçük işlevi büyük bir ürün.

Shonin Streamcam kameranın en güzel tarafı yakanıza ya da kıyafetinizin başka uygun bir yerine kolayca takılması ve kolayca kayıt yapmaya başlaması. Magnetli ya da sıkıştırmalı klipsi ile üzerinize tutturma işlemini kolayca yapıyorsunuz. Cihazın üzerine bastırdığınızda ise hemen kayda geçiyor.

Shonin Streamcam kameranın Wi-Fi desteği ve Sim kartlı versiyonu mevcut. Alınan görüntüyü tercih edilen bağlantı üzerinden buluta aktarıyor. İstendiğinde “Facebook Live” benzeri ortamlara canlı görüntü aktarabiliyor.

Magnetli ilave batarya sistemi ile cihazın batarya ömrünü iki katına çıkarabiliyorsunuz. Yedek batarya kameranın arkasına yapışıyor ve hemen devreye giriyor.

720p ya da 1080p kalitede görüntü çekebilen Shonin Streamcam kamera 8GB SD kart ile birlikte geliyor. Ürünün oldukça fazla renk seçeneği mevcut.

Shonin Streamcam bir Kickstarter projesi. 2018 yılının Şubat ayında üretimi tamamlanacağı belirtilen kameranın Wi-Fi versiyonunun ön sipariş bedeli 149$, Sim kart uyumlu olanın ise 179$. İlave bilgi ve ön sipariş için tıklayınız.
[post_ads]