Uzunluk ölçümü denince aklımıza ilk olarak bir cetvel ya da metre falan gelir. Bunlarla yapılan işi yapabilmesine rağmen anahtarlığımıza takacak kadar küçük olan bir ölçüm aleti düşünün. Rollbe kompakt ölçüm aleti tam olarak böyle bir şey.

Rollbe şekil olarak yuvarlak bir ölçüm aleti. Daire şeklindeki yüzeyinde metrik değerler bulunuyor. Ölçüm yapılan alanda A noktasından B noktasına doğru daireyi düzgünce çevirerek ölçümü yapıyorsunuz. Önemli nokta dairenin düzgün döndürülmesi ve kaç tur attığının iyi takip edilmesi. Bu şekilde yapıldığında net sonuç almak mümkün.

Rollbe ölçüm aletinin iki çeşidi bulunuyor. Bir tanesi 4 inç/10 cm diğeri ise 8 inç/20 cm şeklinde. Deri bir kılıf ile birlikte gelen ürün anahtarlığınıza takılabiliyor. Bu sayede sürekli olarak yanınızda taşıdığınız yer kaplamayan bir ölçüm aletine sahip olmuş oluyorsunuz.

Rollbe bir Kickstarter projesi ve üretim için gerekli parayı toplamış durumda. Bu yılın Kasım ayında teslimata başlanacağı belirtilen Rollbe’nin satış fiyatı 23 Kanada Doları. Hakkında ilave bilgi almak için tıklayınız.
[post_ads]