Kamp, yürüyüş, tırmanış gibi outdoor sporlara meraklı olanlar için su önemli bir detay. Yanınızda taşıyabileceğiniz su sizi en fazla 1-2 gün idare edebilir. Daha uzun süreli etkinliklerde arazideki su kaynaklarından faydalanmanız gerekir. Bu noktada arazide bulduğunuz suyun temiz ve sağlıklı olup olmadığı konusu devreye girer. Bu durumda da içtiğiniz su yüzünden ishal olup faaliyetinizi berbat etme ihtimaliniz olduğu gibi daha da kötüsü zehirlenip acil hastaneye kaldırılma ihtimaliniz devreye girer.

Bütün bu olumsuz ihtimalleri gündeminizden çıkarmanızı sağlayacak basit bir ürünü tanıtmak istiyorum: Grayl portatif su arıtıcı.

Grayl portatif su arıtıcı normal bir suluk görünümünde basit bir ürün. İki parçadan oluşuyor; dış kap ve filtreli suluk bölmesi. Dış kabı ister bir dereden, ister bir kuyudan isterseniz de bir göl ya da su birikintisinden dolduruyorsunuz. Filtreli suluğu dış kabın içine bastırarak yerleştiriyorsunuz. Bu esnada su filtreden geçerek suluğa temizlenmiş ve arıtılmış bir şekilde doluyor. Bastırarak doldurma işlemi bittikten sonra suyunuzu gönül rahatlığıyla içebiliyorsunuz.

Suluğun filtresi 300 defaya kadar kullanılabiliyor. Sudaki zararlı bakteri, virüs vs. ne varsa filtre üzerinde kalıyor ve içeriye geçemiyor. Böylece sağlıklı bir içme suyu elde etmiş oluyorsunuz.

Grayl portatif su arıtıcının fiyatı 60$. Sipariş etmek için burayı tıklayınız.
[post_ads]