Hayatı belli bir alana hapsolmuş şekilde yaşamaktansa sınırsızca her yerde yaşarım diyenler için nice&wise tasarım stüdyosu tarafından geliştirilen Ecocapsule Outdooor Kapsül Evler düşük enerji tüketimi, mobil hareket kabiliyeti ve küçük sayılabilecek ebatlarına rağmen bir evde temel olarak kullanılan unsurlara sahip olması ile dikkat çekiyor.

Kompakt ve yumurta şeklinde bir görünüme sahip olan Ecocapsule Outdooor Kapsül Evler iki kişilik ve içerisinde mutfak, banyo, tuvalet, katlanabilen bir yatak ve eşyaları koymak için yeterince depolama alanı mevcut.

Ecocapsule Outdooor Kapsül Evlerinin enerjisi güneş enerji panelleri ve rüzgâr türbini ile sağlanıyor. Güneş enerji panelleri ve rüzgâr türbini tarafından sağlanan enerji, depolama kapasitesi yüksek bataryalar tarafından muhafaza ediliyor. Rüzgâr ve güneş olmadığı durumlarda bu bataryalar ile uzun süre idare etmek mümkün.

Ayrıca kapsül evlerdeki entegre su filtreleri evlerin yuvarlak hatlara sahip olmasından dolayı kolayca toplanabilen yağmur suyunu arıtarak kullanım için uygun hale getiriyor.

Ecocapsule Outdooor Kapsül Evlerin en güzel özelliklerinden biri ise nakliyesi için herhangi bir özel hazırlığa ve önleme ihtiyaç duymamaları. Ecocapsule Outdooor Kapsül Evler standart bir nakliye konteynırı içinde kolaylıkla nakliye edilebilir ve bir araçla çekilebilir.

2017’nin sonunda üretime geçmesi beklenen Ecocapsule Outdooor Kapsül Evler hakkında detaylı bilgi için tıklayın.
[post_ads]