Herkesin yaşadığı yer kıymetli bisikletini evin dışında güvenle bırakmaya uygun olmayabilir. Arka bahçeler, merdiven boşlukları, balkonlar, teraslar bisikletinizi park etmek için uygun yerler gibi görünse de günümüz şartlarında pek güvenli olmadığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Kesenin ağzını açarak daha kaliteli bir bisiklet satın alanlar ise neredeyse bisikletlerini kendi yataklarına kadar götürmeyi bile göze alabiliyorlar. 

Bisikletini evinde muhafaza edenler için çok önemli ve her defasında bolca vakit alan bir durum var. Kirli ve çamurlu tekerler. Hala annenizle yaşıyorsanız veya annenizden daha beter bir eşiniz varsa durum 10 kat zorlaşıyor. Her defasında bisikletinizi yıkamak gibi bir durum da maalesef söz konusu olmuyor. 

İşte bu durumlara güzel ve pratik bir çözüm olarak geliştirilen ve babet çorap gibi bisikletinizin tekerlerine giydirebileceğiniz harika ürünü şimdi size tanıtıyoruz. Velo Sock isimli bu harika çözüm, esnek ve sağlam bir kumaştan, birçok farklı renk ve desende üretilmiş. Uzunluğu 1,6m ila 2m arasında olan bütün bisikletlerde rahatlıkla kullanabileceğiniz bu bisiklet kılıfı, hem sizin hem de annenizin veya eşinizin rahat bir nefes almasını sağlayacak. 

Velo Sock'ı renk, desen ve boyutlarına göre $35-$55 fiyat aralığında satın almanız mümkün. Ayrıntılı bilgi ve satın alma için tıklayınız.
[post_ads]