Cep telefonlarında satranç uygulamaları bolca mevcut. Online olarak rakiplerle oynayıp puan kazanmak, ya da uygulamaya karşı oynamak gibi seçenekler mevcut. Ama hiç biri gerçek bir satranç tahtası üzerinde taşlara dokunarak oynamanın zevkinin yerini dolduramaz.

Square Off akıllı satranç tahtası size gerçekçi bir oyun imkânı sunuyor. Karşınızda rakibiniz olduğunda normal bir satranç tahtası olarak kullanılan Square Off karşıda rakibiniz olmadığında da yine sanki karşınızda biri oturuyormuş gibi kullanılabiliyor.

Square Off ile farklı oyun seçenekleri mevcut. Playchess.com isimli popüler satranç sitesi ile anlaşmalı olan Square Off ile online bir satranç oyuncusu ile eşleşip oyun oynayabilirsiniz. Siz elinizle taşların yerini değiştirirken, Square Off rakibinizin hamlesine göre taşları otomatik olarak kaydırıyor.

İsterseniz Square Off’a karşı da oyun oynamanız mümkün. Yani siz elinizle hamle yapacaksınız, Square Off de kendi hamlesini otomatik olarak taşların yerini değiştirerek yapacak.

Square Off sahibi bir arkadaşınızla online olarak eşleşip sanki karşılıklı oturuyormuş gibi Square Off satranç tahtalarınız üzerinden oyununuzu oynayabiliyorsunuz.

Square Off bir Indiegogo projesi. Öngörülen bağışın çok üzerindeki rakamlara ulaşmış durumda olan proje önümüzdeki Ağustos ayında ön siparişlerin teslimatına başlayacak. Ürünün ön siparişle satış fiyatı 300$. İlave bilgi almak ve sipariş etmek için tıklayınız.
[post_ads]