Merkezi Birleşik Arap Emirlikleri olan Zarooq Motors 2015 yılında çöl yarışları için tasarladığı Zarooq SandRacer’ı tanıtmıştı. Gerçekten de muhteşem bir araçtı. O günden bugüne yaklaşık iki yıl geçti ve biz Zarooq Motors bu aracın üzerine daha ne koyabilir diye düşünürken Zarooq karşımıza bu sefer muhteşem demenin sönük kalacağı yeni çöl canavarı Zarooq SandRacer 500GT ile karşımıza çıktı.

Gerçekten de muhteşem ötesi olan 500GT, 525 beygirlik bir güce ve 712 Nm’lik bir torka sahip. Bu rakamların ortaya çıkmasını sağlayan ise 500GT’nin kaportasının altındaki özel 6.2 litre V6 motoru.

İki kişilik ve arkadan tahrikli olan Zarooq SandRacer 500GT’de şehir ve off-road olmak üzere iki farklı sürüş modu mevcut. Campos Racing Grand Prix mühendisleri tarafından tasarlanan bir takla kafesi ile beraber Mansory karbon fiber koltuklar ve ultra hafif şase ise bu çöl canavarında öne çıkan diğer detaylar.

Sadece 35 tane üretilecek Zarooq SandRacer 500GT 450.000$ fiyatla satışa sunulmuş durumda. Detaylı bilgi için tıklayın. Görsellere bakmadan da geçmeyelim bu arada.
[post_ads]