Artık bu devirde her şeyin akıllısı! Akılsız olmayan bir şeyimiz kalmadı neredeyse desek yanlış olmaz! Akıllı telefon, akıllı lamba, akıllı bavul, akıllı çarşaf derken uzayıp gidiyor liste. Akıllılık olayına en son katılan Volterman (Volterman Smart Wallet) adlı bir cüzdan. Volterman Akıllı Cüzdan bir taraftan telefonunuz için taşınabilir bir güç cihazı işlevi görürken diğer taraftan da hırsızlığa karşı koruma sistemi ile beraber Bluetooth uzaklık alarmı gibi iki ilgi çekici özelliğe sahip.

Boyut olarak üç farklı seçenekle müşterilerin beğenisine sunulan Volterman cüzdanın kredi kartı ve bir miktar nakit para taşımanız için tasarlanmış en küçük boyutlu versiyonunda (Cardholder Version) 2,000 mAh’lik, kimlik ve ehliyet gibi diğer belgelerinizi de koyabileceğiniz orta boyutlu versiyonunda (Bifold Version) 2,600 mAh’lik ve pasaport gibi belgeleriniz koyabileceğiniz en büyük versiyonunda (Travel Version) ise 5,000 mAh’lik dahili güç cihazı bulunuyor ki bu güç cihazlarını dilerseniz kablosuz olarak da kullanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken telefonunuzu cüzdanın üzerine koymak ve şarj olmasını beklemek.

Gelelim cüzdanın diğer özelliğine! İnsanoğlu olarak her şeyi unutmaya meyilliyiz. Cüzdanımızı da telefonumuzu da unutabiliriz. Ama Volterman’in Bluetooth uzaklık alarmı cüzdanınızı bir yerde unuttuğunuzda anından telefonunuz vasıtasıyla sizi uyarıyor. Telefonunuzu unuttuğunuzda ise bu sefer cüzdana gelen uyarı telefonunuzu unuttuğunuzu size hatırlatıyor. Peki hem cüzdanı hem telefonu unuttunuz diyelim, ne olacak? Merak etmeyin bu sefer akıllı cüzdanda bulunan entegre GPS takip cihazı sayesinde cüzdanınızı nerede olursa olsun bulabilirsiniz.

Herhangi bir çalınma durumunda ise cüzdanda yer alan dahili kamera otomatik olarak çalışmaya başlayarak hırsızın görüntüsünü çekmeye başlıyor. GPS özelliği sayesinde çalınan cüzdanınızı bulduktan sonra polise götürmek için alın size saf kanıt! Ayrıca cüzdanın Wi-Fi Hotspot özelliği sayesinde evden, ofisten uzakta olduğunuz zamanlarda beleş Wi-Fi ağı aramak gibi bir derdiniz de olmayacak.

Bir IndieGoGo projesi olan ve üst kalite deriden üretilen Volterman Akıllı Cüzdanda bütün bu ekstra özellikler dışında bir erkeğin cüzdanda aradığı şıklık ve işlevsellik gibi temel özellikleri de fazlasıyla bulmak mümkün. Size kendinizi Superman gibi hissettirecek Volterman Akıllı Cüzdan için 89$’dan başlayan fiyatlarla ön sipariş vermek ve cüzdan hakkında detaylı bilgi için tıklayın. Ürünün aşağıdaki eğlenceli videosunu da izlemenizi tavsiye ederim!

[post_ads]