Kapüşonlu sweatshirtler insanları soğuk havalarda sıcak tutmak için üretilir, bir gün gelir de çocuklarımıza veya torunlarımıza miras bırakmak için değil. Londra merkezli uçuk ve farklı tasarım spor kıyafetler üreten Vollebak firması anlaşılan bizim gibi düşünmemiş. Vollebak tarafından üretilen ve firma tarafından 100 Year Hoodie adı verilen firmanın yeni ürünü o kadar dayanıklı ki siz ve çocuğunuz öldükten sonra torununuz bile giyebilir.

Uzay giysilerinde, çelik yeleklerde ve hava araçlarında da kullanılan çelikten beş kat daha güçlü olan özel Kevlar kumaştan üretilen Vollebak 100 Year Hoodie o kadar dayanıklı ki başına ne kadar melanet gelse bile ilk günkü gibi sapasağlam kalıyor. Şöyle ki, bu kapüşonu yakmaya çalışın, yerlerde kilometrelerce sürükleyin, suyun altında günlerce bekletin, arabayla defalarca üstünden geçin, yani zarar vermek için aklınıza ne gelirse yapın bu kapüşonda yırtığı bırakın çizik bile bulamazsınız. Abarttığımı düşünüp bana inanmıyorsanız aşağıdaki videoyu izlemenizi tavsiye ederim.

100 Year Hoodie, olağanüstü dayanıklılığı dışında özel dokuması sayesinde güneş ışığına maruz kaldığında maruz kalma derecesine göre rengi açılıyor. Bu sayede her gün aynı kapüşonu giyseniz bile farklı bir kapüşon giydiğiniz hissine kapılacaksınız.

Vollebak 100 Year Hoodie’nin fiyatı ise 275€. Fiyat biraz pahalı görünebilir ama bu kapüşonu satın aldığınızda torununuza miras bırakabileceğinizi düşününce bence makul bir fiyat! Satın almak ve detaylı bilgi için tıklayın.

[post_ads]