Tatil, deniz, havuz derken yazı ortaladık sayılır. Mevsim tatil mevsimi olunca piyasaya çıkan pek çok yeni ürün de tatilcilere yönelik oluyor genelde. Braven Stryde 360 su geçirmez silindirik bluetooth hoparlör de yeni bir yaz ürünü.

Braven Stryde 360’ın öne çıkan özelliği su geçirmez olması. 1 metre derinlikte 30 dakikaya kadar su geçirmeden kalabiliyor.

Tatil denince daha çok deniz kenarında ya da havuz başında güneşlenmek, uzanıp dinlenmek falan gelir aklımıza. Braven Stryde 360 su kenarında yapılan aktiviteleriniz için seçilebilecek faydalı bir ürün. Islandı, suya düştü gibi bir endişeniz olmadan telefonunuzdaki müziği yüksek sesle dinleyebilirsiniz.

Braven Stryde 360’ın adından da anlaşılacağı üzere 360 derecelik bir ses yayma alanı mevcut. Hoparlörü ortaya koyup arkadaş grubunuzla birlikte müzik keyfi yapabilirsiniz.

Braven Stryde 360’ın bir diğer özelliği de sesle kontrol edilebilmesi ve telefonunuzdan gelen aramalara cevap vermenize imkân sağlaması.

Silindirik şekli ne işe yarar diye düşünürsek, su şişesi büyüklüğündeki hoparlörü arabanız ya da portatif koltuğunuzun kenarındaki su şişesi koyma bölümüne yerleştirip kullanabilirsiniz.

Braven Stryde 360’ın satış fiyatı 100$. Sipariş etmek için buraya tıklayınız.

[post_ads]