Yazın sıcaktan hamam gibi olmuş çadırın içinde zaman geçirmek neredeyse imkansızdır. Bu her kamp severin iyi bildiği bir gerçek olmasına rağmen çadır kurma sevdasından hiçbir gerçek kampçı vazgeçmeyeceği de diğer bir gerçektir. Ama yine de sıcağa mertlik olmaz! Bu yüzden sizi özellikle müzik festivalleri gibi etkinlikler için geliştirilmiş Siesta4 Çadır ile tanıştırmanın faydalı olacağını düşünüyorum.

Siesta her şeyden önce ışığı ve ısıyı bloke edip yansıtarak iç kısma ışığın ve ısının etkisinin oldukça azalarak girmesini sağlayan özel bir materyalden üretilmesi nedeniyle çadırın içinde rahatlıkla kalmak için uygun bir serinlik vaat ediyor. Bu özelliği ile beraber çadırda bir de havalandırma sistemi mevcut. Havalandırma sisteminde yer alan iki fan bir taraftan içeride devamlı olarak temiz hava sirkülasyonu sağlarken bir taraftan da çadırın duvarında yer alan aspiratör vasıtasıyla içeride bulunan sıcak havanın dışarı çıkmasını sağlıyor. Bu havalandırma sistemine ise taşınabilir güç kaynakları ile ya da güneş panelleriyle hayat verebilirsiniz.

Çölün ortasında bile terlemeden konaklama imkânı vaat eden dört kişilik Siesta4 Çadırın satış fiyatı ise 358$. Satın almak ve ilave bilgi için tıklayın.
[post_ads]