Chameleon Sırt Çantası (The Chameleon Pack) temel olarak bütün sırt çantaları gibi kamp yaparken, doğa yürüyüşündeyken veya herhangi bir outdoor aktivitesindeyken eşya ve donanımızı taşımak için tasarlanmış bir çanta. Ama Chameleon’un yorulduğunuz zaman bir nefes almanız gerektiğinde oturabileceğiniz rahat bir sandalyeye dönüşebilme gibi ekstra bir özelliği daha bulunuyor. Üstelik sandalyeye dönüşüm çantanın içinde bulunan eşyaları çıkarmadan yapılabiliyor.

Chameleon sırt çantası birbirinden kolaylıkla ayrılabilen ve bağımsız olarak da kullanılabilen her biri 16 litrelik hacme sahip bir çift sling çanta, sandalye iskeleti ve sandalye kanvası olmak üzere dört temel parçadan oluşuyor. Chamelon bütün haldeyken iki sling çantası, üzerlerini örten suya dayanıklı sandalye kanvasına bağlı bir şekilde duruyor. Sandalye iskeleti ise kanvasın cep bölümün içinde katlı bir şekilde bulunuyor. Chameleon bu şekildeyken içinden bir sandalyenin çıkabileceğini kimsenin tahmin edemeyeceği sıradan bir sırt çantası şeklinde.

Çantanın sandalyeye dönüştürülme işi de gayet kolay. İskeleti kanvas cebinden çıkarıp kurduktan sonra üzerine kanvas kısmı seriyorsunuz ve çanta artık oturmaya hazır bir sandalyeye dönüşmüş oluyor. Bu arada sandalye modunda keyif yaparken rahatlıkla eşyalarınıza ulaşabilirsiniz.

Son olarak söylemekte fayda var, toplamda 32 litrelik hacme sahip ultra hafif Chameleon Sırt Çantası sandalye modundayken 135 kg’a kadar taşıyabiliyor.

Halen kickstarter üzerinde bir kampanya yürütülen Chameleon Sırt Çantası için 143$’dan başlayan fiyatlarla ön sipariş vermek ve çanta hakkında detaylı bilgi için lütfen tıklayın.
[post_ads]