Çadırlar, evden uzakta iken, doğada, festivallerde en büyük yardımcılarımızdan biridirler. Outdoor tutkunlarını, festival fanatiklerini yağmurdan, rüzgârdan, böceklerden büyük bir başarı ile koruyan çadırların genel olarak en büyük sıkıntısı kavurucu yaz sıcaklarından çadır sakinlerini koruyamaması. Ohnana Festival Çadırı (The Ohnana Tent) da aynı No Bake Tent ve Siesta4 çadırında olduğu gibi özellikle festivaller esnasında bu kavurucu sıcaklık problemine çözüm bulan çadırlardan.

Yaz festivalleri için tasarlanan Ohnana dış yüzeyinde bulunan ışığı ve ısıyı yansıtan reklektif özellikli materyali sayesinde çadırın içini diğer normal çadırlara göre yaklaşık 13 ℃ daha düşük tutarak çadırın içinde daha serin bir ortam sağlıyor. Çadırın bu reklektif özellikli materyaline ek olarak festivalcileri daha da serin tutmak için üzerinde entegre LED aydınlatma halkasının da yer aldığı bir adet elektrikli fanı da bulunuyor. Bu LED aydınlatma halka aynı zamanda çadırın içini aydınlatmak için tasarlanmış bir çözüm. Üç adet pil veya taşınabilir güç cihazı ile çalıştırabileceğiniz bu fan 5200 mAh’lik bir güç cihazı ile 10 saate kadar aralıksız çalışabiliyor.

Üç kişilik Ohnana Festival Çadırının fansız fiyatı 130€, fanıyla beraber fiyatı ise 160€. Satın almak ve ilave bilgi için tıklayın.
[post_ads]