Action Mobil XRS 7200 6x6 bir karavan. Zorlu arazi koşullarında yüksek arazi kabiliyetine sahip XRS 7200 bu özelliğinin yanında bir karavan olarak her türlü konforu sunuyor.

23 metrekarelik bir yaşam alanına sahip XRS 7200 adeta mobil bir ev. İçerisinde temel ihtiyaçlara hitap eden yatma-oturma alanları, tuvalet-banyo, mutfak gibi alanlar mevcut. Mutfakta pişirme ve depolama alanlarına ilave olarak 175 litrelik bir buzdolabı ve 150 litrelik bir derin dondurucu ile bir de çamaşır makinesi mevcut. XRS 7200’ün içerisinde “Miele” ve “Gaggenau” gibi kaliteli markaların ürünleri kullanılmış.

Uydu sistemine bağlı 40 inç’lik bir led TV ile yine uydu internet sistemi ve wireless ağ sistemi bulunuyor. Yani her türlü arazi şartında evinizde ulaşabildiğiniz her şeyi yanınızda götürmenize imkân veren bir karavan XRS 7200.

Aracın arka bölümünde motosikletinizi ya da scooter’ınızı koyabileceğiniz bir bagaj bölmesi bulunuyor. İstendiğinde aracın arkasından içeriye Suzuki Jimmy tarzı küçük arazi aracını koyabileceğiniz bir sistem de tercih olarak sunuluyor.

400 litre dizel tankı, 720 litre su tankı, 720Ah/5000W’lık bir güç ünitesi bulunuyor. Ayrıca aracın üzerinde 1440W’lık güneş enerji paneli mevcut. Araç hareket halindeyken motordan aldığı güçle şarj olan batarya araç kamp moduna geçtiğinde güneş paneli üzerinden şarj oluyor.

Aracın fiyat bilgisi mevcut değil ancak fotoğraflarına bakıp iç geçirmek bedava. Geçiriniz.
[post_ads]