Avionics V1 elektrikli bisiklet ilk bakışta göze batan kural dışı tasarımıyla dikkatimizi çekiyor. Avionics V1 sanatsal görünümüyle metal, deri ve ahşabın bisiklete dönüşmüş hali. Bisiklet retro görüntüsüyle böyle 1970’lerden falan gelmiş gibi dursa da özellikleri spor görünümlü rakiplerine fark atacak cinsten.

Tasarımının detaylarını tek tek anlamama gerek yok. Avionics V1’in fotoğraflarına bakmanız yeterli. Teknik detaylara göz atarsak; üzerindeki Lithium-Ion bataryası ve 5000 wattlık motoruyla tek şarjla, standart şehir içi yol koşullarında 120 km. kadar mesafeye gidebiliyor. Avionics V1’in çıkabileceği maksimum hız ise saatte 58 km. Bataryası ortalama 2-3 saatte şarj olan Avionics V1 ile şehir turuna çıktığınızda ortalama hızla 4 saatlik bir gezinti yapmanız mümkün.

Avionics V1’in üzerindeki kalın lastikleri klasik görüntüsünü tamamlarken bir yandan da konforlu ve güvenli bir sürüşe imkân tanıyor. 1000 lümenlik ön farı ve arka farı ile ön/arka 203 mm’lik disk frenleri de bisikleti güzelleştiren diğer özellikleri.

Bu yılın Eylül ayında ön siparişle satışa sunulacağı belirtilen Avionics V1 için henüz bir fiyat açıklanmamış. Avionics V1 elektrikli bisiklet hakkında ilave bilgi almak için tıklayınız.
[post_ads]