Knobs şık kablosuz kulaklık gibi görünen bir kulak tıkacı. En güzel tarafı dışarıdaki sesi ne kadar duyacağınıza sizin karar vermenize imkân sağlaması.

Knobs’un dış kısmındaki yuvarlak bölüm döndürülerek 4 kademeli ses ayarı yapılıyor. 4. Kademede dışarıdan gelen sesi tamamen kapatan Knobs, sırasıyla diğer kademelerde ses miktarını artırıyor.

Kulak tıkacı önemli bir detaydır. Ders çalışanlar, gürültülü ortamlarda çalışmak zorunda olanlar, patlama sesine maruz kalanlar, şehir gürültüsünden rahatsız olanlar için önemli bir buluş. Klasik kulak tıkaçları sesi tamamen keserken Knobs ihtiyaca göre dışarıdan gelen sesi ayarlamaya imkân veriyor özetle. Çünkü bazen dışarıdaki sesin birazını duymak istiyor olabiliriz. Çok gürültülü bir mekanda eğlenirken rahatsız olduğunuzda, sesi biraz kısıp eğlencenize daha konforlu bir şekilde kaldığınız yerden devam etmeniz Knobs ile mümkün.

Knobs’un kulağınızı tam olarak kapatacak şekilde tasarlanmış kademeli yapraklı ve gramafon şeklindeki kıvrımlı yapısı ile kulağınızda rahatsızlık vermeden duracağını düşünüyorum.

Knobs bir Kickstarter projesi. Öngörülen bağış miktarının da neredeyse 10 katı bir rakama ulaşmış. Bu yılın Kasım ayında üretime geçeceği belirtilen Knobs’u 55 Euro fiyattan sipariş etmek ve ilave bilgi almak için tıklayınız.

[post_ads]