Opinel 1890 yılından beri ürettiği farklı alanlara hitap eden kaliteli bıçaklarıyla kendini kanıtlamış bir firma. Bu nedenle Opinel tarafından üretilen bütün bıçakların kalitesine güvendiğiniz takdirde yanılmayacağınıza emin olabilirsiniz. Bu durum Opinel’in outdoor tutkunlarına hitaben ürettiği No.8 Outdoor Survival Çakısı (Opinel No.8 Outdoor Survival Pocket Knife) için de sonuna kadar geçerli.

Çakının özelliklerini anlatmaya başlayacak olursak: çakının Sandvik 12C27 paslanmaz çelikten üretilen bıçak kısmı (2.5 mm kalınlığında, 8.5 cm uzunluğunda ve 3.5 cm tırtıklı kısma sahip) çakıya, paslanma/korozyona karşı dayanıklı olmasını sağlarken, %0.40 karbon içeriğine sahip olması ise No.8’in keskinliğini artmasına imkân veriyor. Diğer taraftan No.8’in sap kısmının karbon fiberle güçlendirilmiş poliamidden yapılan sap kısmı bu özelliği sayesinde her türlü aşırı hava koşuluna neme ve darbelere karşı korumalı.

No.8‘in sap kısmında yer alan Opinel’in patentli Virobloc güvenlik halkası, çakı açık ve kapalıyken emniyetli kullanım ve taşıma için maksimum emniyet sağlıyor. Ayrıca No.8’in sap kısmında 110 desibele kadar ses çıkartabilen acil yardım düdüğü bulunuyor.

Outdoor tutkunlarının ilgisini fazlasıyla çekecek Opinel No.8 Outdoor Survival Cep Çakısını 99.18₺ fiyatıyla buradan satın alabilirsiniz.

[post_ads]