Project 13 ve The Huntress Land Rover Defender projeleriyle daha önce sitemizde yer verdiğimiz East Coast Defender (ECD) üst düzey off-road özellikli Land Rover Defender inşa etmeye ara vermeden devam ediyor ve bu sefer ise Project Viper adlı yeni Land Rover Defender projesi ile tekrar karşımızdalar.

Kaportasının altında yer alan 6 ileri otomatik transmisyonun hayat verdiği 6.3 litre hacimli 430 beygirlik devasa bir güç üreten Chevrolet LS3 V-8 Corvette motoru ile beraber el yapımı alüminyum radyatör, paslanmaz çelik fren boruları, Wildwood frenler, Nitto Mud Grappler lastiklerle donatılmış 20 inç ADV.1 tekerlekler; King Off-Road Racing şoklar ve Old Man Emu helezon yayların bulunduğu özel yapım süspansiyon sistemi, Viper’ı gelişmiş bir off-road aracından daha ziyade bir off-road canavarına dönüştürmüş.

Diğer taraftan lüks deri döşemeli, ısıtmalı koltuklar; LED aydınlatmalar, Kenwood dokunmatik bilgi-eğlence sistemi, geri görüş kamerası, Wi-Fi sistemi Project Viper’da bir ECD aracında üstün off-road özellikleri ile beraber beklenen diğer göz alıcı özellikler.

East Coast Defender, Land Rover Defender Project Viper ile yine sitemizde yer almayı başardı. Anlaşılan o ki birçok kez daha yer almayı başaracaklar. Başka bir ECD projesiyle buluşuncaya kadar sizi Project Viper görselleri ile baş başa bırakıyorum.