“Taşınabilirlik” ve “çok amaçlılık” önemli kavramlar. Özellikle de sırt çantası doldurulurken gram hesabı yapılan zamanlarda çok maksatlı ve hafif ürünlerin tercih edilmesi kaçınılmaz.

Klax Lumberjack çok maksatlı ve portatif bir balta kafası. Balta kafası kısmını açıklarsak; sapı olmayan bir balta düşünün, üzerindeki sıkıştırma vidası sistemi ile sap işlevi görecek herhangi bir ağaç parçasına balta kafasını sıkıştırıp kullanmaya başlıyorsunuz. Normal kullanımda ise ayrıca alınan özel ahşap sapına monte edilerek daha konforlu bir şekilde kullanmak da mümkün.

Baltanın diğer yanı da çok maksatlı olması. Bir yüzü keskin bir balta ağzı olarak tasarlanırken ters tarafı ise çekiç işlevi görecek şekilde tasarlanmış. Üzerinde çeşitli ebatlarda vidalara uyumlu altıgen boşluklar mevcut. Yani gerektiğinde uyumlu vidaları sıkma/açma işlemini yapmak mümkün. Ayrıca şişe açacağı, cetvel gibi ufak ayrıntılara da yer verilmiş.

Baltanın en güzel tarafı başta da belirttiğim gibi “sapsız” olması. Sırt çantasının cebinde kolaylıkla taşınabilen Klax Lumberjack, ihtiyaç anında bir dal parçasına bile monte ederek kamp ateşiniz için odun kesme işlemini yapabilecek kapasitede bir baltaya dönüşüveriyor.

Klax Lumberjack’in satış fiyatı 144$. Sipariş etmek ve ilave bilgi almak için tıklayınız.

[post_ads]