Kammok kamp ekipmanı deyince ilk akla gelen firmalardan. Kammok’un dikkat çeken en son ürünlerinden birisi ise firma tarafından yeniden tasarlanan Roo Çift Kişilik Kamp Hamağı (Kammok Roo Double Camping Hammock).

Dayanıklı ve aynı zamanda kurulumu çok kolay Kammok Çift Kişilik Kamp Hamağın ana malzemesi outdoor ortamları için üretilmiş özel yapım hafif, yumuşak ve dayanıklı LunarWave kumaştan. Bu kumaş paraşütlerde kullanılan kumaşlardan daha hafif olduğu kadar suya ve solmaya karşı dayanıklı. Diğer taraftan ise yırtılmaz olan bu özel kumaş aynı zamanda nefes alabilir özellikte.

227 kg’a kadar taşıyabilen Kammok Roo Çift Kişilik Hamak yaklaşık 3 metre uzunluğunda ve 170 cm genişliğinde. Bu özellikleri ile Kammok Roo iki kişinin aynı anda beraber uyuyabileceği mükemmel bir hamak diyebiliriz. Tabii bu kadar yükü kaldırabilme yeteneğini dayanıklı LunarWave kumaşı haricinde yaklaşık 2250 kg kuvvete kadar dayanabilen çift sertifikalı Kanga Claw karabinaları ile beraber çelikten 15 kat daha güçlü Dyneema adlı sentetik fiberden yapılan Racer Slings adlı askı kayışlarına borçlu.

İki kişiyi rahatça aynı anda taşıyabilme özelliğine rağmen Kammok Roo Çift Kişilik Hamağın ağırlığı sadece 675 gram. Yani sırt çantanızda rahatlıkla dilediğiniz yere götürebilirsiniz.

Altı farklı renk seçeneğiyle satın alabileceğiniz Kammok Roo Çift Kişilik Hamak için Kammok ömür boyu garanti veriyor. Fiyatı ise gayet makul, sadece 99$. Satın almak için lütfen tıklayın.

[post_ads]