Daha önce burada SKYCAMP ve Mini Countryman Autohome araç üstü çadırların tanıtımını yapmıştık. Yeni modelimiz ise Evasion araç üstü çadır.

Evasion araç üstü çadır klasik tarzda bir model. Port bagaja uygun tavan rayı bulunan pek çok araca uyumlu olan Evasion’ın fiberglasstan yapılan dış kap kısmı sağlam ve su geçirmez özellikte. Çadır tavanının yükselmesi için mandala dokunmanız yeterli. İnanılmaz derecede kolay kurulan ve 30 saniyeden daha kısa bir sürede açılan patentli bir gaz destekli açma mekanizmasına sahip ve çadırın kapanması da neredeyse aynı sürede gerçekleşiyor.

İçerisinde bir kişinin rahat olarak oturabileceği yükseklikteki çadır iki kişinin yatabileceği genişlikte. Çadır kumaşında su geçirmez özellikte, nefes alabilir, UV'ye dayanıklı, bozulmaz ve güneş yansıtıcı akrilik kaplamalı özel alüminize polyester kullanılmış. Ayrıca tüm pencereler kaliteli böcek koruma ağlarıyla kaplı.

Çadırın bir güzel tarafı da 360 derece görüş imkanı sağlayan pencereleri. Teleskobik merdiveni ile tırmanılan çadıra oturduğunuzda etrafınızı kolayca görebilir, manzaranın tadını çıkarabilirsiniz. Tabi bunun için aracınızı güzel bir yere park etmiş olmanız şart.

Evasion Araç Üstü Çadır’ın satış fiyatı 3600$. Sipariş etmek ve ilave bilgi almak için tıklayınız.

[post_ads]