Hedeflediği fonun yaklaşık 24 katı fazlasını toplayarak Kickstarter tarihinin en başarılı projelerinden biri olan iKamper firmasının Skycamp Araç Üstü Çadırları (Skycamp Rooftop Tent) artık iKamper sitesi üzerinde satış için hazır durumda.

Özellikle sürekli aracıyla seyahat edenler için ideal bir seçenek olan Skycamp çadırları kurulumdan önce pek de kullanışlı görülmeyen genişleyebilir özelliği sayesinde kurulduğunda iki yetişkin ile iki çocuğu rahatlıkla barındıracak bir genişliğe ulaşıyor.

Skycamp çadırlarının kurulumu ise gayet basit. Aracınızın üzerine daha önceden monte ettirdiğiniz Skycamp çadırının kapağını açtıktan sonra çadıra bütünleşik olan portatif merdiveni çekin ve saniyeler içinde bir adet battal boy yatağın rahatlıkla sığabileceği su ve rüzgâr geçirmez çadırınız hazır olmuş olacak. 


Skycamp Araç Üstü Çadırları 2150$’dan başlayan fiyatlarla satın almak ve çadırlar hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın. Aşağıdaki videolar da Skycamp çadırlar hakkında oldukça faydalı bilgiler içeriyor, izleyin derim.