Araç navigasyonları ya da akıllı telefonlarınızın navigasyon uygulamaları sıkça başvurduğumuz şeyler. Tek dezavantajları kısa süreli de olsa ekrana bakmak için gözümüzü yoldan ayırmak zorunda kalmamız. Bu da trafik güvenliğini tehdit eden bir durum.

HUDWAY Glass Heads-Up Navigasyon Ekranı gözünüzü yoldan ayırmadan ekranı takip etmeniz için tasarlanmış. Piyasada birçok otomobil firması bu tip göstergeleri opsiyon seçeneği olarak sağlam ücretler ile sunuyor. Harici olarak satılan ve head-up ekranınızda navigasyonunuzu takip edebileceğiniz bir çok model de mevcut. Fakat HUDWAY basit ve oldukça ucuz çözümü ile diğerlerinden sıyrılmayı başarıyor. Şöyle ki; ürün telefon tutucu bir alt ve şeffaf cam kapaktan oluşuyor. Aracınızın ön konsoluna koyup içine telefonunuzu yerleştiriyorsunuz. Önünüzde sadece bir cam bulunuyor. Telefon ekranındaki navigasyon görüntüsü cam üzerine yansıyor ve takibinizi buraya bakarak yapıyorsunuz.

Ürünü kullanabilmeniz için navigasyon ve Head-Up Display (HUD) uygulaması bulunan bir telefonunuz olması yeterli. Telefonun ekranının görüntüsü cam üzerine yansırken ayrıca %20 oranında da büyüyor.

50$ fiyatla satılan ürünü sipariş etmek ve hakkında ilave bilgi almak için tıklayınız.

[post_ads]