Google translate gibi programlar gerçeğe çok yakın tercüme yapabiliyor. Konuşmanın yazıya geçirilmesi ve yazılan bir metnin okunması için geliştirilmiş pek çok uygulama mevcut. Geriye bunları birleştirip, gerçek zamanlı tercüme yapıp konuşan bir cihaz yapılması kalıyordu ki artık var.

Translate One2One, Lingmo International firması tarafından geliştirilmiş bir ürün. Konuşulan dili algılayıp çeviriyor ve saniyeler içerisinde kulaklık üzerinden size konuşarak aktarmaya başlıyor.

Translate One2One İngilizce, Japonca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Brezilya Portekizcesi, Almanca ve Çince olmak üzere toplam 8 dilde çeviri yapabiliyor. Bu diller arasından tercih edilen dile tercüme yapıyor.

Bu dillerin konuşulduğu bir ortamda sanki o dili biliyormuşsunuz gibi rahat bir şekilde hareket etmenize olanak sağlayan Translate One2One ile isterseniz karşıda konuşulanı cihaz üzerinden anlayabilir ya da kendiniz cihaza konuşup karşıdakinin dilinde söyledikleriniz tekrarlamasını sağlayabilirsiniz. Yani tam anlamıyla yanınızdaki tercümanınız olacak bir ürün.

İlerleyen zamanda diller arası tam tercüme yazılımları ve konuşmanın metne, metnin konuşmaya dönüştürülmesini sağlayan uygulamalar geliştikçe, bu tür cihazlar daha da gelişerek gerçeğe çok yakın tercümeler yapabilecektir.

Translate One2One 179$ fiyatla satışa sunulmuş durumda. İlave bilgi almak ve sipariş etmek için tıklayınız.

[post_ads]