Kampçıların olmazsa olmazlarından biri de kamp baltası. O kadar çok çeşit var ki insan satın alacağı zaman seçmekte kararsız kalır. Hem taşıma kolaylığı hem de aynı anda birden fazla işleve sahip olan çok amaçlı modeller genelde daha çok tercih ediliyor. Yoksa ahşap saplı klasik bir balta ile daha rahat ve daha fazla kesim işlemi yapılabilir. Ama sırt çantanızda taşıyacağınız ya da arabanızda fazla yer işgal etmeden bir köşede dursun istediğiniz bir baltanın küçük ve işlevsel olmasını istersiniz muhtemelen.

Trucker’s Friend çok amaçlı kamp baltası da böyle işlevsel bir alet. Bir yüzü balta ağzı olarak tasarlanan Trucker’s Friend’in ters tarafı ise bir çekiç kafasına benzer şekilde tasarlanmış. Çekiç kafası işlevi gören bölümün bir tarafı da keser ağzına benzer şekilde incelen bir yapıda ve ortası çatal ağız olarak tasarlanmış. Bu da yine çivi sökme ve diğer kazıma, şekil verme gibi işlemlerde kullanılabilir.

Görüntüsüyle dikkat çeken Trucker’s Friend bir baltadan daha fazlası olarak nitelenebilecek bir ürün. Kampçıların, doğa yürüyüşçülerinin, off-road’çuların falan ilgisini çekebilecek bir kamp baltası.

Baltanın satış fiyatı 63$. Sipariş etmek için tıklayınız.

[post_ads]