Günlük hayatta yanında, boş da olsa, her an lazım olur diye sırt çantasıyla gezenleriniz vardır. Ya da eve dönüşte bir yerden alışveriş yapmanız, bir yer yerden çantaya sığabilecek herhangi bir şey getirilmesi gerektirdiği durumlarda evden çıkıp sırtınızda eve dönene kadar boş çantayla dolaştığınız zamanlarınız mutlaka oluyordur.

Kickstarter üzerinde bir proje olarak başlatılan Sea X Sky Su Geçirmez Sırt Çantası (Sea X Sky Waterproof Backpack) bu gibi durumlar için tasarlanmış ve birçok özelliği bünyesinde bulunduran mükemmel bir sırt çantası. Şöyle ki Sea X Sky Sırt Çantasını ihtiyaç duymadığınız zamanlarda cebinizde taşıyabilir, ihtiyaç olduğunda ise kullanışlı bir sırt çantası olarak kullanabilirsiniz. Evet, özel torbasındayken cebe rahatlıkla sığabilen, açıldığında ise saniyeler içinde 24 litre hacimli bir sırt çantasına dönüşen Sea X Sky uzun soluklu kamplar, doğa yürüyüşleri vb. gibi aktiviteler için aranılan çanta olmasa da bu özelliği ile kısa süreli doğa gezileri ve günlük hayat için mükemmel bir seçenek.

Sea X Sky sırt çantasının hemen dikkat çeken bu özelliği haricinde daha birçok özelliği bulunuyor. Sea X Sky hafif ve aynı zamanda dayanıklı CORDURA materyalinden. Bu materyal sayesinde Sea X Sky hafif olduğu kadar ultra dayanıklı bir yapıda. Diğer taraftan CORDURA bu farklı tasarım çantaya tamamen su geçirmez özelliği kazandırıyor. Suyun altında kalsa bile su geçirmeyeceğine emin olabilirsiniz.

Çantada bir ana bölüm dışında cep telefonu ve tablet gibi cihazlarınızı koyabileceğiniz ön bölüm bulunurken çantanın yanlarında ise su şişesi, fener gibi anlık olarak ihtiyaç duyabileceğiniz eşyalarınızı koyabileceğiniz iki adet göz bulunuyor.

Çantanın özelliği bu kadarla da bitmiyor. Gece görünürlüğü artıran reflektörlü YKK fermuarlar, 95 desibel ses çıkarabilen acil yardım düdüğü, ayarlanabilir askı ve göğüs kayışları çanta ile gelen diğer ekstra özellikler.

Sea X Sky Su Geçirmez Sırt Çantası Kickstarter sitesi üzerinde ihtiyaç duyulan bütçeyi fazlasıyla toplamış durumda ve şu an için ön sipariş fiyatı 59$. Dört farklı renk seçeneğiyle satışa sunulan çanta için buradan ön sipariş verebilir ve çanta hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Bu arada tanıtım videosunu izlemeden geçmeyin!

[post_ads]