G-Shock’un Mudmaster serisi zor arazi ve hava şartlarına karşı dayanıklılığı ile bilinir. Mudmaster GG1000 modeli yeni saatler bu seriye eklenen son ürünlerden.

Silikon gövde ve paslanmaz çelik çerçeve malzemesi sayesinde darbelere ve diğer dış etkenlere karşı dayanıklı olan Mudmaster GG1000, düğmelerindeki silindirik contalı koruma yapısı sayesinde su ve çamurun içeriye geçmesini önlüyor. 200 m’ye kadar su geçirmez özellikteki saat mineral cam ve silikon kordonuyla outdoor işler için en uygun saat seçeneklerinden biri olmaya aday.

G-Shock Mudmaster GG1000 pusula değerlerini ve termometrik değerleri ölçen ikiz sensör özelliğine sahip. Bu sayede hava sıcaklığını ve yönünüzü tam olarak gösteren Mudmaster GG1000, 31 zaman dilimini ve 48 şehrin yerel saatini gösterme, kronometre, geri sayım sayacı gibi diğer klasik özelliklere de sahip.

Saatin en çok öne çıkan taraflarından biri de tasarımı. Klasik kadranı, iri yazılmış 3-6-9-12 rakamları ve iç tasarımda kullanılan hafif renk kombinasyonu ile kolunuzda çok şık duracak bir model.

Saatin yurtdışı satış fiyatı yaklaşık 270$. Sipariş vermek için tıklayınız.

[post_ads]