Bir kampa gideceğiniz zaman yanınızda götüreceğiniz ilk üç şeyi sayın desek, ilk aklınıza gelecek olanlar çadır, uyku tulumu ve mat olacaktır, hemfikir miyiz? Her kampa gidişinizde hepsini tek tek yükleyip kampa götürmenin de ayrı bir eziyet olduğu konusunda da hemfikiriz sanırım! İşte RhinoWolf Kamp Çadırı (RhinoWolf The Modular Attachable Super Tent) sizi bu dertten kurtarmak maksadıyla geliştirilen çadır, uyku tulumu ve matın aynı yerde birleştiği bir modüler kamp seti.

RhinoWolf aslında temel olarak bir çadır. Bu çadırın içinde ise çadıra bütünleşik olarak bir adet mat ile bir adet uyku tulumu bulunuyor. Uyku tulumunun ise satın alırken 2, 3 veya 4 mevsimlik seçenekleri mevcut. Bu üç temel kamp malzemesi aynı anda bulunmasına rağmen tek direkli özel tasarımı sayesinde RhinoWolf yine de çok hafif, sadece 2.5 kg.

RhinoWolf’un yağmur geçirmez, rüzgâra karşı dayanıklı, yırtılmaz olması için yapımında en iyi ve en dayanıklı materyal kullanılmış. Bu da dünyanın her yerinde ve her türlü hava koşulunda kullanabilirsiniz demek. Ayrıca RhinoWolf’un özel tasarımı, çadırınızı diğer RhinoWolf sahipleri ile birleştirmenize imkân veriyor. Böylece cümbür cemaat eğlenceli bir kamp geçirebilirsiniz.

Indiegogo üzerinde kampanya yürütülen RhinoWolf Kamp Çadırı için 169$’dan başlayan fiyatlarla ön sipariş verebilirsiniz. Ön sipariş ve detaylı bilgi için tıklayın. Eğlenceli tanıtım videosunu mutlaka izleyin!

[post_ads]